ww.vvs.kuvat.fi

 
TUOTTEET
 
Ruisjauho (2 kg, 5 kg, 25 kg, 40 kg sekä irtojauhona)  Luomuruis (1 kg, 25 kg, 40 kg)
 
Myllymme oman tuotekehityksen tulos, erikoiskarkea ruis on ollut suosittu ja asiakkaiden käytössä jo pitkään. Karkeus on kehitetty aikoinaan Salossa toimineen Ylhäisten näkkileipätehtaan tarpeisiin. Tällä karkeudella tehdystä rukiista on tullut voitto kotiin jo kolme kertaa. Karkeus takaa hyvän rukiin maun leipään. Ruislimpulla v 2005 vähittäiskaupan paras ruisleipä, seuraavana vuonna suurkeittiöiden paras ruisleipä. Vuonna 2015 Ruoka.fi teki makusokkotestin eniten myydyistä ruisleivistä ja ylivoimainen voittaja oli turkulaisen leipomon halkaistu, revitty ruisleipä, tehty myllymme erikoiskarkeasta rukiista, joka myös pakkausessa mainittiin. Sekä tavallista että luomuruista jauhetaan karkeana ja hienona, tilauksen mukaan.
 
 
Sämpyläjauho (vähittäiskaupan nimike) eli  Erikoisgrahamjauho
( 2 kg, 5 kg, 25 kg)
 
Tämä jauho on ainutlaatuinen johtuen jauhatustekniikastamme ja saatavana vain meiltä. Tämä on täysjyvävehnää ja hyvin leipoutuva. Tuotteessamme on mukana jauhettuna koko jyvän kaikki ainesosat. Sisältää runsaasti B vitamiineja. Vehnä on maailman ravintorikkain raaka-aine, etenkin juuri kokojyvävehnätuote. Tätä tuotetta voidaan käyttää myös hiivaraskileivonnassa. Taikinaan voidaan halutessa lisätä mm ruista, ohraa, vehnää.
 
Vehnäjauho (2kg, 5kg, 25kg) puolikarkea, erinomainen pullajauho. (Pyrimme aina ostamaan vehnää, jonka valkuainen on tasolla 14%)
 
Muut tuotteemme 

  • Lettujauho (1kg, 5 kg) seos, joka sis. vehnää, ohraa, ruista,  näin saat maukkaat letut, vohvelit, pannukakut
  • Ohrasuurimo, kokonainen sekä rikottu (1kg)
  • Ohrajauho (1,5kg)
  • Vehnälese (0,6kg, 40kg)
      
         (vähittäiskaupan pakkaukset)

Tässä vielä jauhotuotteidemme käyttäjien vinkkejä;

KUN LEIVOT OMIA TUTTUJA OHJEITA KÄYTTÄEN NIIN KOTIJAUHOJA KEMIÖN MYLLYSTÄ TARVITSET VÄHEMMÄN.

PULLAANKIN KÄYTÄ PUOLET SÄMPYLÄJAUHOA, PULLA TULEE HIEMAN TUMMEMMAKSI, MUTTA NIIN MAUKKAAKSI.

Oy Kemiön Mylly - Kimito Kvarn Ab, Kemiön Mylly, 25700 Kemiö, Puh. 02 423 102Mobiili